Читај ми!

И богати плачу… потрошили милионе на станове у фаличном небодеру, туже градитеље за 250 милиона долара

Фалични лифтови, цурење и ужасна бука само су неки од проблема са којима су се суочили милионери и милијардери који су купили станове у једном од њујоршких најскупљих небодера.

Станари Парк авенју 432 туже градитеље за 250 милиона долара јер се нису побринули за 1.500 пријављених проблема и фалинки у згради, преноси Би-Би-Си.

У тужби се наводи да су грађевинске фалинке „угрозиле и изазвале непријатности“ станарима и њиховим гостима.

Небодер на Менхетну је отворен 2015. године.

Неки од купаца су Џенифер Лопез и њен бивши вереник Алекс Родригез, саудијски магнат Фаваз Алхокаир и многи други богаташи.

Међу проблемима који се наводе у тужби пред Врховним судом Њујорка су и експлозија електричних инсталација због којих је цео небодер био без струје, велика бука и вибрације.

Цев за отпад која се пружа дуж целе зграде „звучи као бомба“ када се у њу одлаже ђубре.

Многи проблеми наводе се и као „безбедносни“. Примера ради, лифтови се често заглављују и у њима су станари остајали заробљени сатима.

„Власници су платили десетине милиона долара за своје станове. Не само да нису добили ултралуксузне стамбене просторе који су им обећани, већ је зграда препуна фалинки и кварова“, наводи се у тужби.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи