Читај ми!

Појео два хот дога, попио пиво и текилу и оставио напојницу од 16.000 долара

Уђе човек у ресторан, наручи хот догове и пиво и остави 16.000 долара напојнице. Звучи као виц, јел да?

Па није. Баш то се десило када је лагано суботње поподне у једном ресторану у Њу Хемпширу потпуно променила једна муштерија.

Човек је сео у башту, наручио пар хот догова. Попио је и кока-колу, пиво и текилу, што га је све заједно коштало 37 долара. 

Уз плаћени рачун уследила је и напојница од 16.000 долара.

„Немој све да потрошиш одједном“, нашалио се са конобарицом, која према речима њеног шефа Мајка Зареле и власника ресторана у Лононберију, испрва није ни погледала рачун.

„Када је коначно видела да је на рачуну уписана напојница од 16.000 долара била је шокирана. Онда је отишла код колегиница, које су се све заједно вратиле и захвалиле се. Биле су пресрећне“, рекао је Зарела за Си-Ен-Ен.

Напојница је дата 12. јуна, али Зарела није хтео да подели са људима ову причу све до 21. јуна јер је чекао да види да ли ће да рачун прође.

Недељу дана након што је оставио напојницу, почео је да редовно свраћа у ресторан и Зарела му је пришао.

„Отишао сам до њега и захвалио се. Питао сам га да ли је сигуран, јер на није пријатно да узмемо толику напојницу. Да је погрешио и затражио новац назад, вратили бисмо му, али је рекао да жели да раднице добију новац“, каже Зарела.

Конобарице су одлучиле да поделе новац равноправно и са особљем из кухиње. Зарела такође није узео ништа.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво