Читај ми!

Украјински пар раскинуо пошто су четири месеца провели везани лисицама како би тестирали своју љубав

Млади украјински пар одлучио је на Дан заљубљених да се веже лисицама једно за друго и да тако провере јачину своје везе. После четири месеца уклонили су лисице и кренули свако својим путем.

Викторија Пустовитова и Александар Кудлај из Харкова, који су 123 дана провели везани једно за друго, коначно су, окружени камерама и безбројним питањима новинара, одлучили да исеку лисице и раскину.

Током јавне церемоније ослобађања открили су да сада желе да наставе свој живот независно једно од другог. Викторија је навела да чак намерава да се пресели на потпуно други крај земље.

Са радошћу је напоменула да ће наставити да „живи пуним плућима“ и да се нада да ће њихова прича бити сјајан пример за све парове.

Александар је признао да се нису тако добро познавали када су се одлучили на овај необичан корак, али да су на крају схватили да имају потпуно различите погледе на живот.

„Имамо добру комуникацију и сада се одлично познајемо, али здрав разум нам каже да ни Викторији ни мени ова веза није потребна. Само ће нам штетити“, рекао је Александар Кудлај.

Викторија и Александар се надају да ће им овај подухват, уз драгоцено животно искуство, донети и материјалну корист, па намеравају искидане лисице да ставе на аукцију. Очекују зараду од стотинак хиљада долара.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво