Читај ми!

Везали се ланцима да сачувају везу и на крају ипак - раскинули

Пар из Украјине је на необичан начин, после 123 дана специјалног третмана, ипак схватио да им нема помоћи, и да не могу да остану у емотивној вези.

После 123 дана везаних ланцима, како би покушали да сачувају своју везу, Украјинци Александар Кудлаи и Викторија Пустовитова раздвојили су се, раскинувши на националној телевизији, уз коментар да им је експеримент у кућним условима „донео непријатне истине“. 

Пар из Харкова, одлучио је да се буквално веже на Дан заљубљених, у последњем покушају да прекину циклус раскида и помирења.

Током експеримента, који су документовали на друштвеним мрежама, радили су све заједно, од куповине намирница до паузе за цигарете. Наизменично су користили купатило и туширали се.

Пустовитова, која се у почетку опирала идеји о ланцима, ронила је сузе док је разговарала о најновијем раскиду.

„Мислим да је све ово добра лекција за нас, и за остале украјинске парове, а и за парове у иностранству -  да не понове оно што смо урадили", рекла је за Ројтерс.

Додала је да јој је лични простор највише недостајао, мада је такође осећала да дечко није обраћао довољно пажње на њу иако су били везани.

„Остајали смо заједно по цео дан. Нисам приметила никакву пажњу од Александра, јер смо били стално заједно. Није ми рекао: 'Недостајеш ми', док сам ја очекивала да тако нешто чујем", рекла је 29-годишња козметичарка.

Кудлаи је рекао да не жали што је прибегао очајничким мерама за спас везе, додајући да су му ланци помогли да схвати да „нису истомишљеници".

„Нисмо на истој таласној дужини, потпуно смо различити", рекао је 33-годишњи продавац аутомобила.

Пар планира да ланце прода на интернет аукцији и део новца донира у добротворне сврхе.

Скинули су ланце и развојили се пред камерама, али и пред представником украјинске књиге рекорда, који је рекао да ниједан пар на свету „није успео у сличном експерименту".

На њиховој последњој фотографији на Инстаграму, на којој имају више од 7.800 пратилаца, приказани су као пар који стоји одвојено и гледа у ​​под.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво