Читај ми!

Отац малишана ком је Ђоковић поклонио качкет: Не скида га са главе

У недељу, 13. јуна, седмогодишњи Том бодрио је из свег срца свог идола Новака Ђоковића у финалу Ролан Гароса. Ђоковић у витрини има два трофеја гренд слема на шљаци, а српски тенисер признао је да му је много значила подршка малишана којем је поклонио качкет.

Најбољи тенисер овога пута је у Паризу имао подршку неких од својих највећих навијача. Једном је поклонио рекет, а другоме качкет.

Седмогодишњи Том допутовао је у Париз са својом породицом из Булоња на Мору. Малишан је толико искрено бодрио свог идола у окршају са Стефаносом Циципасом да је Новак по освајању титуле пришао до њега.

„То је нешто што никада неће заборавити“, испричао је Томов отац за портал Francebleu, додајући да је на Ролан Гарос Том дошао у мајици српског тенисера.

За седмогодишњег Француза дан који ће му остати урезан у памћење није добро почео. Његов идол губио је са 2:0 у сетовима. Упркос томе, наставио је да храбри Новака, који га је приметио на трибини.

„Створили су неку везу. Када је сео током једне од пауза између гемова, погледао је Тома, подигао палац увис и намигнуо“, каже малишанов отац.

Када је победио, Томовој срећи није било краја, али то није био врхунац. Српски тенисер погледао је у Тома и рекао му да остане ту где је: „Доћи ћу касније.“

Не скида качкет са главе

После доделе трофеја и изјава, Новак је отишао до своје торбе и извадио два качкета и дао по један Тому и његовој сестри, а онда и пришао огради да поприча с њим.

„Био је то топао тренутак за њега, који никада неће заборавити. Новак му много значи. Био је то тренутак чисте среће“, додаје отац.

За медије је рекао и да његов син не скида качкет сем када спава. Носи га у школу, после подне док руча, а с њим ће играти на тениском турниру у суботу: „Надамо се да ће му донети срећу са истим резултатом као Ђоковићу.“

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво