Читај ми!

Зашто је добро завирити у „Шкработине о преживљавању канцеларије"

Суочавање са породичним обавезама и задацима на послу, посебно у доба пандемије, послужили су као инспирација за цртеже уметнице из Индије, која њима поручује да „нисте сами и да нисте једини када у том жонглирању некада - не успете, или испаднете смешни".

Уметница из Индије Шилпи Самсон, црта комичне и занимљиве стрипове у којима приказује свакодневне животне ситуације под називом Шкработине о преживљавању канцеларије

Шилпи се бави стриповима око две године, а колико њени прикази могу да забаве, показује и број следбеника на Инстаграму, који је прешао 21. хиљаду. 

Сваког дана Схилпи од пратилаца прима поруке у којима јој кажу да се радују њеним „цртицама из живота", јер их чине насмејаним, дирнутим или једноставно мало мање усамљеним. 

Шилпи је напоменула да је све почело тако што је цртала како би побегла од монотоније на послу и радног времена у канцеларији, од девет до пет сати. 

Данас, после неког времена, изгледа да ова уметница има племениту мисију да развесели људе и насмеје их својим талентом и креативношћу. 

„Моји стрипови говоре о једноставним проблемима с којима се људи, посебно жене, суочавају у свакодневном животу, и те ситуације су представљене на један лаган начин. Иако се заснивају углавном на мојим властитим животним искуствима, била сам пријатно изненађена бројем људи који су се могли повезати с њима. То ме само по себи подстакло да цртам чешће и више", рекла је Шилпи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво