Читај ми!

Што је више вакцинисаних Американаца, то продаја кондома брже расте

Како стопа вакцинације у Сједињеним Државама наставља да расте, Американци са нестрпљењем ишчекују „врело топло лето“ жељни да изађу и друже се на много интимнији начин, што се већ одразило и на вртоглави раст продаје кондома.

Према истраживању које је спровела компанија ИРИ, продаја кондома у Сједињеним Државама је порасла за 23,4 одсто за само четири недеље, од краја марта до почетка априла, што су потврдиле компаније за производњу презерватива.

Међутим, тренд раста није забележен само када су кондоми у питању. Компанија „Скин“ која производи кондоме и сексуална помагала, спровела је истраживање о интимном животу Американаца и утврдила да је 39 одсто испитаника у 2021. години повећало своју сексуалну активност у односу на прошлу годину.

За многе ово није било изненађујуће откриће јер у покушају да се заштите од инфекција, многи самци су провели више од годину дана изоловани без икаквих интимних веза и контаката.
Према подацима портала match.com, 71 одсто самаца није имало сексуалне односе од почетка пандемије.

Брита Бомхард, директорка маркетинга компаније "Church & Dvight" за производњу кондома, у изјави за Си-Ен-Ен је нагласила да „Млади од 18 до 24 године једва чекају да поврате свој друштвени живот“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи