Читај ми!

Аеродром у Гуангџоуу најпрометнији на свету прошле године са 44 милиона путника

Према истраживањима промета путника и саобраћаја на аеродромима широм света, најпрометнији аеродром на свету 2020. године је кинески аеродром "Guangzhou Baiyun".

Током последњих 23 године Међународни аеродром у Атланти, "Hartsfield-Jackson", био је најпрометнији на свету, а сада се налази на другој позицији.

Кинески аеродром "Guangzou Baiyun", са 11 места стигао је до прве позиције по промету путника и саобраћаја.

Aеродром "Guangzhou" у 2020. години посетило је скоро 44 милиона путника, што је за око 40 одсто мање у односу на 2019. годину. Аеродром у Атланти забележио је пад посета за око 60 одсто.

Овоме је у највећој мери допринела пандемија коронавируса. У првих десет најпрометнијих аеродрома света налази се чак седам кинеских аеродрома.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво