Читај ми!

Становници Кракова уплашени због опасне звери у дрвећу

Екипа за заштиту животиња у пољском граду Кракову позвана је да испита случај „опасног створења које вреба у дрвећу“. Испоставило се да се ради о баченом кроасану.

Жена у Кракову позвала је стручњаке рекавши им да се животиња налази на дрвету већ два дана и да се становници плаше да отворе прозоре да им не би ушла у кућу.

Стручњаци за животиње питали су је да није можда нека птица грабљивица, али је жена описала као нешто што личи на игуану.

Одмах су помислили да се ради о љубимцу који је одбачен.

Ипак, када су дошли на лице места одмах им је било јасно да се не ради о опасној животињи, али су на Фејсбуку одлучили да се мало нашале.

„Одједном... Ево га, ухваћен! Браон створење које је седело на грани. Уопште се не помера. Његова браон кожа сија на сунцу. Када боље погледамо, јадник нема ни ноге ни руке“, написали су из друштва за заштиту животиња Кракова.

Откривајући да се заправо ради о кроасану, само су додали: „Тешко је помоћи нечему што је већ испечено.“

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво