Читај ми!

Мештани велшког села остали затечени када им је река постала бела као млеко

На друштвеним мрежама су се појавиле фотографије реке Дулаис на западу Велса у којој је вода потпуно бела. Испоставило се да је бела од млека, јер се на локалном пути преврнула цистерна и сво млеко је истекло у реку.

Становница велшког села Ланврди, Меј Луис, снимила је како изгледа река Дулаис пошто се садржај цистерне излио у воду.

Из Организације за заштиту природе Велса, која води бригу о природним ресурсима, објаснили су у објави на свом Фејсбук профилу, да је овај необичан призор последица саобраћајне незгоде. 

„Цистерна је превозила млеко и непозната количина се излила у реку. То је довело до значајних промена боје дуж њеног тока“, наводи се у објави, као и да је полиција изашла на место несреће.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи