Читај ми!

Зашто се Трампови хотели „скидају“ са понуда веб-сервиса

Светска мрежа за пружање услуга луксузних путовања и смештаја „Виртуосо“, са туристичке листе понуде хотела, уклонила је хотеле Доналда Трампа.

Виртуосо, највећа светска мрежа луксузних путовања, чији је мото „најбољи од најбољих",  уклонио је свих 10 хотела и одмаралишта са брендом „Трамп" са листе партнера. 

Странице сајта Виртуосо, на којима су некада била приказани Трампови хотели, сада воде до „404 грешке  - страница није пронађена".

Портпарол „Виртуоса" потврдио је да су „Трамп" хотели престали да буду тражени, али је одбио да износи детаље.

„По правилу, не говоримо о томе зашто се уговори не обнављају", рекла је Мисти Белс, генерална директорка за односе с јавношћу компаније.

Без обзира на разлоге, овакав потез би могао да донесе штету Трамповом хотелијерству и пословању, за које је Форбс известио да су од 2019. године забележили пад од 24 милиона долара, као и његова голф одмаралишта у Мајамију и у Европи.

„За луксузне хотеле са пет звездица вероватно нема престижнијег мрежног повезивања од Виртуоса, који је поуздан и проверен, који пружа осећај ексклузивности. Саветници путницима омогућавају приступ мноштву бесплатних ВИП погодности, које се крећу од врло лепих бонуса - додатне собе, аеродромских трансфера или каснијее наплате - до искустава попут бањских третмана, вечера или вожње коњским запрегама, а то су све додаци који би обично износили 500 долара по особи", истакла је Мисти Белс.