Читај ми!

Најбогатији људи живе у овом велеграду

Своје место становања, као и локацију за бизнис богати људи пажљиво бирају на основу анализе низа фактора. Одабир је најчешће град за који важи да никад не спава.

На нашој планети постоји много дестинација које су погодне за живот људи са дубоким џепом, јер таквој популацији нуди се прилика за уживање у различитим садржајима, као и у лепшој страни живота, пише LuxLife Magazine.

Њујорк је један од градова који попут магнета привлачи људе који имају велике снове, па у њему живи око милион милионера, више него било којем другом граду на свету.

И док овај град има највише ултрабогатих, титула за град са најгушће насељеним милионерима и милијардерима припада Монаку, где је сваки 29 становник богат. За Монаком, не заостаје ни Аспен.

Према извештајима компаније "Wealth X", која се бави финансијским истраживањима платформи за некретнине, истиче се да ниједан град нема већи број индивидуалних власника некретнина са огромним приватним богатством, већим од 30 милиона долара, колико их има Њујорк.

Заједничка студија покушала је да открије где живе најбогатији људи. Испоставило се да је то Њујорк, где је чак 24.660 припадника класе богатог становништва.

На другом месту је Лос Анђелес у којем живи око 16.295 богатих, затим Лондон са 14.485, па Хонгконг и Париз.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво