Читај ми!

Дански јавни сервис лансирао цртани за децу о мушкарцу са огромним пенисом

Џон Дилерманд има изузетан пенис. Толико изузетан да уз помоћ њега може да спасава људе, црта мурале, окачи на њега заставу и чак краде сладолед, пише британски „Гардијан“ о контроверзном цртаћу који је ових дана почео да се емитује у Данској.

Дански јавни сервис ДР почео је са емитовањем нове анимиране серије за децу узраста од четири до осам година о Џонију Дилерманду, човеку са најдужим пенисом на свету, који помоћу њега превазилази многе проблематичне ситуације и изазове.

Серија је, нимало зачуђујуће, изазвала жустру дебату о прикладности дечјег програма.

Од премијере у суботу, противници су критиковали идеју да је премиса серије о човеку који не може да контролише свој полни орган – прикладна за децу.

Кристијан Гроес, професор сарадник на студијама о једнакости полова на Универзитету Роскилде, из другог угла је критиковао серију, истичући да програм слави моћ мушких гениталија и нормализује лоше понашање мушкараца.

„Замишљен је да буде смешан, па се мисли да је безопасан. Али није. И ми томе учимо нашу децу“, каже Гроес.

С друге стране, Ерла Хејнесен Хојстед, клинички психолог који ради са породицама и децом, сматра да противници серије превише анализирају ствари и виде нешто чега нема.

„Џон Дилерманд прича са децом и с њима дели свој начин размишљања и деца заиста виде гениталије као смешне“, каже она.

„Серија показује мушкарца који је импулсиван и понекад ван контроле, који греши – као и деца. Али кључно је да Дилерманд увек исправи своје грешке. Преузима одговорност за своје потезе. Када му жена у серији каже да треба да задржи свој пенис у панталонама, он је послуша. То је лепо“, истиче Хојстедова.

број коментара 7 Пошаљи коментар
(четвртак, 07. јан 2021, 10:37) - Читалац огласа и других небитних текстова [нерегистровани]

Велике цуце

Шта болесно? Имате ли телефон дотичне која храни пилиће по дворишту (и скупља јаја за Васкрс)?

(четвртак, 07. јан 2021, 09:49) - Protivnik lupanja! [нерегистровани]

Deca imaju moderne uređaje...

za internet,a na njemu najcrnja pornografija!-Koliko ima godina vaš naraštaj,priznajte sebi, zašto ste mu kupili smartfon!

(четвртак, 07. јан 2021, 09:23) - anonymous [нерегистровани]

Trezveni

Tebi vjerovatno i ono dansko (zapadno) mirise.

(четвртак, 07. јан 2021, 05:21) - Neko [нерегистровани]

Danska - Srbija

Ovo je trezven nacin razmisljanja, svaka cast za danske edukatore. Nazalost, Srbija je bila 500 godina pod Turcima i to je ostavilo posledice izgleda.

(среда, 06. јан 2021, 21:28) - Mama [нерегистровани]

Dokle više

Bolesno... dokle ide ta tolerancija...to je bahatost i prolazi im... kakve li će samo generacije stasavati uz takav zabavni program...

(среда, 06. јан 2021, 19:22) - anonymous [нерегистровани]

danskoj muskarac sa ogromnim peniso

OVO je jedna OGROMNA budalastina

(среда, 06. јан 2021, 19:06) - anonymous [нерегистровани]

Цртани за децу

Ово су вредности којима свим силама тежимо? Шта је следеће, жена која има огромне *** па њима простире веш и помођу њих из кухиње храни пилиће по целом дворишту?
Болесно.