Читај ми!

Слагалица – Гогенова слика, шест речи, три слова „К“, мук и онда...

Да је у питању Суперфинале квиза „ТВ Слагалица“ видело се по сјајним такмичарима вечерас, а један од њих је на помало чудан начин дошао до скоро максималног броја поена у игри „Слово по слово“.

Тема игре била су уметничка дела, а Стефан Грнчарски је отворио игру замоливши да му се открије колико слова „К“ има у називу од шест речи.

Испоставило се да их има три, али је онда престао да пита за остала слова већ почео да размишља. Тишина је изненадила и његовог противника, који га је повремено зачуђено гледао.

И таман кад су сви мислили да неће бити ничега од решења, уследила је информација да је слика Пола Гогена, а онда је Грнчарски на свеопште изненађење мирно рекао тачан назив – Одакле долазимо? Ко смо? Куда идемо?

Тачно решење и то за скоро максималних 29 поена.

А ево и приче о слици Пола Гогена која је изазвала интересовање гледалаца Слагалице.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
3° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво