Читај ми!

Ишчупао штене из чељусти алигатора

Када је видео да му је љубимац у животној опасности, Ричард Вилбенкс са Флориде, скочио је у воду, рвао се са алигатором, успео да га зграби за чељусти и избави Ганера. И поред свега тога није му испала цигара.

Ричард Вилбенкс, 74-годишњи резидент дома за пензионере у градићу Естеро на Флориди, шетао је свог пса Ганера поред оближњег језера. Изненада, из воде је искочио алигатор и зграбио штене, пише Гардијан.

„Излетео је из воде попут метка. Никад не бих ни помислио да алигатор може да буде тако брз“, испричао је Вилибенкс телевизији Си-Ен-Ен.

Непријатан сусрет снимиле су камере организације за очување природе "Florida Wildlife Federation" и "fSTOP Foundation", а на снимку се види како се Вилибенкс бори са алигатором око псића који цвили.

Вилибенкс на крају ипак успе да раздвоји чељусти алигатора и ослободи свог љубимца.

Ганер је морао код ветеринара због убодне ране на трбуху, али ће бити добро.

Његов власник је прошао нешто горе јер су му, шаке, како сам каже, потпуно израњаване.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво