Читај ми!

Патике које су залуделе Италијане – редови и туче испред самопослуга

У земљи познатој по моди и квалитетним ципелама у коју туристи из целог света долазе да би купили баш „италијанске ципеле“, Италијани су изгубили главу за патикама из самопослуге по цени од 12,99 евра.

Медији и друштвене мреже препричавају и објављују слике опустошених самопослуга, људe који чекају у редовима, а не тако ретко и туча око тога ко ће купити жуто-плаво-црвене патике са натписом Лидл.

У читавој Италији се стварају редови ради патика које су постале необјашњиво "cool" а које се након тога могу пронаћи на интернету и по цени од 1.000 евра. Једини је „проблем“ то што се у црвеним зонама не сматрају стварима од животног значаја па не смеју ни да се продају док су у осталим зонама Италије нестале за неколико сати.

Реч је о невероватном феномену, пише италијанска штампа, који је рођен у иностранству пре неколико месеци, а сада и у Италији јер се тек од 16. новембра продају и у овој земљи.

Ове патике су постале тзв. must have, а ко је успео да купи више од једног пара кренуо је са препродајом, тј. продају их на интернету за велику суму – од 500 па до чак 1.000 евра.

Немачки супермеркати „Лидл“ дефинишу их као моментално најмодерније патике са бојама као на Мондријановим сликама.

Без обзира на забране окупљања људи због ковида 19, у читавој Италији су забележени редови па и нереди због свих оних који су желели да имају ову обућу у свом ципеларнику.

Друштвене мреже су препуне мимова и постова који се тичу ових патика, а најпопуларнији су они који иронишу око редова испред самопослуга јер ове патике не могу да се купе на сајту супермаркета.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи