Читај ми!

Рад од куће нам је већ блиска категорија, како функционише рад из хотела

Туризам током пандемије коронавируса јесте у кризи, али у неким агенцијама у Хрватској су се досетили како да превазиђу тешке ситуације посебним програмима за госте из пословног света.

Туристичке компаније „Валамар ривијера“ и „Плава лагуна“ избациле су две иновативне понуде које подразумевају коришћење хотела за потребе обављања посла, али с неким разликама. 

„Валамар ривијера“ тако пословним људима, који су, с обзиром на пандемију сада главни гости, нуди програм "Work from home", и то у периоду од 1. новембра до 30. марта 2021. године.

Овај програм подразумева 15 одсто попуста за минимално три ноћења у том периоду, а у којем ће гости своје канцеларије моћи да преселе на обалу и у „Валамар дијамант“ хотелу у Поречу, користити пространу собу као радни простор.

Доступни су им брзи интернет, телефонска линија, апарат за кафу, послуга у соби, а могу резервисати и дворану за састанке опремљену пројекторима, штампачем и системом за конференцијске позиве, преноси хрватски Јутарњи лист.

Понуда, такође, пословним гостима олакшава и бригу око деце. Клуб за најмлађе отворен је од девет до 18 сати.

„Плава лагуна“ је свој програм намењен пословним гостима назвала "Home office in a hotel" и корисницима нуди коришћење хотелских соба искључиво током дана у ријечком хотелу „Бонавиа“.

„Пакет укључује квалитетну интернет везу, доручак добродошлице у соби и коришћење теретане, а након напорног радног дана, гости добијају и могућност да искористе велнес просторије и услуге у оквиру хотела“, наводи се у саопштењу.

На реализацију посебног програма за пословне госте у овој компанији су се одлучили након што су приметили да у Ријеци, због пандемије, недостаје "co-working" простора.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво