Читај ми!

Маскова Теслатекила разграбљена за трен ока

Две године након што је први човек компаније „Тесла“ наговестио у твиту да ће продавати „Теслатекилу“, алкохолно пиће по цени од 250 долара за боцу одлетело је са виртуелног рафа.

Алкохолни напитак од агаве, назван пре две године Теслакила (Teslaquila), тренутно не може да се купи јер на сајту компаније „Тесла“ пише да су све количине распродате, јавља Ројтерс.

Фотографије са сајта приказују елегантну бочицу у облику муње, много другачијег изгледа него што је Илон Маск некада најављивао.

Будући да је Маск најавио текилу твитом 1. прила 2018. године, многи су били убеђени да је у питању шала. 

Међутим, напоре милијардера да изађе на тржиште алкохола у октобру те године мексички произвођачи текиле нису дочекали са радошћу.

Мексичко регулаторно тело за текилу тада је негодовало због назива „Теслакила” јер асоцира на текилу, а то је заштићена реч.

Како се наводи на сајту Маскове компаније, „Теслатекила” ће бити доступна само у одабраним државама САД, међу којима су Њујорк, Калифорнија и Вашингтон.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(петак, 06. нов 2020, 17:06) - Milan [нерегистровани]

Slazem se zemljace u Kanadi

Jedini problem je sto je ta nasa kanadska sljivovica iz makarske i odma mi nekako gorci!

(петак, 06. нов 2020, 17:00) - anonymous [нерегистровани]

Prelepo

Dizajn grmi

(петак, 06. нов 2020, 16:37) - NIKOLAKRAJINA [нерегистровани]

$ 30

Boca sljivovice od 0.7l 'Sokolova rakija' stara 5 godina prije nekolikogodina na aerodromu u Beokradu je kostala 90 eura. Istina upakovana u neku drvenu kutiju .
STRASNO.

(петак, 06. нов 2020, 15:26) - anonymous [нерегистровани]

Konacno :)

GROMOVAČA, jedino mi je zao sto je izmislio amerikanac..

(петак, 06. нов 2020, 14:59) - anonymous [нерегистровани]

Bravo

Naklon gospodinu Masku, mada mnogi od nas koji citaju RTS verovatno preferiraju sljivovicu. ( oko $30 u Kanadi i dobra kao zdravlje :) Ziveli :)