Читај ми!

Милица до победе у „Потери“ дошла такмичећи се и са собом

Милица Марковић је у осмом месецу трудноће пожурила да освоји 350.000 динара. Она и њен колега победили су такорећи непобедивог Трагача. Не припрема се посебно за учешће у квизовима већ константно ради на знању, али верује да је за победу потребно и мало среће.

Поодмакла трудноћа није била препрека за Милицу Марковић да дође у квиз Потера и такмичи се. И однесе награду од 350.000 динара.

„Некако сам се радовала пошто због короне се нисмо дружили, нисмо излазили. То ми је био и излазак и дружење, а и прилика да мало тестирам знање и у том стању“, рекла је Милица гостујући у Београдској хроници.

На снимању квиза, Милици ништа није било тешко, а чак је „преко везе“, то јест због трудноће добила ранији термин за снимање него што је то било планирано.

Подједнако велико узбуђење владало је и када је код куће гледала квиз: „Тог дана на снимању ја сам била под адреналином. Нисам била ни срећна ни свесна да смо ми победили.“

Милица Марковић победница је и нашег најпопуларнијег квиза „Слагалица“. Ипак, каже да се не припрема посебно за такмичења и да не прикупља податке и чињенице уочи одласка у емисију.

„Моја припрема је то свакодневно сакупљање знања, доста читам, мада сам се у последње време ту улењила, чак сам мислила да када будем трудна да ћу имати времена, али била сам лења“, објашњава Милица и истиче да воли да географију, историју и уметност учи практично – кроз путовања. 

Уметница у телу правнице 

Иако је гледаоци знају као учесницу квизова, Милица је много више од тога. Она је правница, песникиња, има сајт на којем даје савете за кување, путовања, дијете. Осећа се, како наводи, као уметница заробљена у телу правника. 

„И на послу трудим се да будем креативна колико ми то могућности дозвољавају, али се заиста осећам као писац и песник“, прецизирала је гошћа Београдске хронике.

На путу до победе или успеха велику улогу, сматра Милица, игра и срећа.

„Мој мото је да срећа прати храбре и да треба бити опуштен. Заиста када кажем да сам дошла негде да се играм, дошла сам да проверим своје знање јер не доживљавам то као неко такмичење осим са самом собом“, закључила је Марковићева.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво