Читај ми!

"Пацови су били свуда" - човек кога су напали пацови у Њујорку

Човек из Бронкса, делу Њујорка, пао је у 15 метара дубоку рупу на асфалту који се буквално отворио испод његових ногу. Док је чекао помоћ напали су га пацови.

Леонард Шолдерс, има 33 године и чекао је аутобус на Трећој авенији, када је пукао део плочника на улици на којој је стајао и упао је у рупу дубоку 15 метара испод нивоа улице.

„Док је падао изгребао је лице, сломио руку и ногу. Није могао да се креће, а пацови су били свуда по њему, чак је један хтео да му уђе у уста"", рекао је његов брат за медије.

Требало је око 30 минута да стигну ватрогасци који су несрећног човека извукли из рупе и одвезли у болницу где се опоравља.

Након стравичне несреће, градско Одељење зграда издало је налог за напуштање зграде поред настале рупе у бетону и дела плочника који је нестао.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи