Читај ми!

Наручили вино од 18 долара, грешком добили „Мутон-Ротшилд“ вредан 2.000 долара

Младом пару који је у њујоршком ресторану „Балтазар“ наручио вино „пино ноар“ од 18 долара грешком је сервиран шато „Мутон-Ротшилд 1989“ које кошта 2.000 долара.

Особље ресторана сипало је две флаше вине у идентичне декантере, али је онај у који је сипано „Мутон-Ротшилд 1989“ грешком однесено столу за којим је седео пар, каже власник Кит Макнали.

Са друге стране сале, четири бизнисмена са Волстрита наручила су за другим столом "Bordeaux First Growth" (најскупље вино у ресторану са ценом од 2.000 долара), али им је сервиран „пино“ од 18 долара.

Ниједна од муштерија испрва није приметила грешку, каже Макнали, додајући да су четири бизнисмена менаџеру ресторана те вечери чак похвалила чистоћу вина.

Менаџер „Балтазара“ је убрзо увидео грешку и одлучио да призна муштеријама, иако су и једни и други уживали у вину које им је сервирано.

Иако је један од бизнисмена рекао да му вино не делује као „мутон“, менаџер каже да су били задовољни послуженим.

Што се пара тиче, менаџер је истакао да су били пресрећни због грешке, као да су отишли у банку која је направила грешку њима у прилог.

„Проблем је у томе што сам ја био у минусу 2.000 долара, а не банка“, каже Макнали, додајући да је према политици ресторана било незамисливо да им са стола однесе вино које им је послужено.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво