Читај ми!

Он је васпитач у вртићу, да ли бисте децу оставили њему на чување?

Скоро сваки центиметар његовог тела је тетовиран, укључујући очи и језик. Сада га је страст за осликавањем свог тела коштала посла у париском вртићу након жалбе једног од родитеља.

Силван Елен, за којег се верује да је најистетовиранији човек у Француској, дефинитивно не изгледа као уобичајени васпитач у вртићу. Пре би могао да прође као стрипски негативац.

Тридесетпетогодишњак, међутим, каже да је остварио добар однос са децом и њиховим родитељима, када су превазишли почетни шок првог сусрета с њим.

Ипак, нису га сви прихватили.

Један од родитеља уложио је жалбу против Силвана у име свог трогодишњег детета, које није било у његовој групи.

Родитељ је навео да је његово дете имало ноћне море након што је у ходницима видело истетовираног васпитача.

Силвану је након тога речено да може да васпитава само старију предшколску децу, од шест до осам година.

„Жао ми је што су се одлучили на такав корак“, рекао је Елен.

У образовном комитету су одлучили да не треба да васпитава и учи децу у вртићу, јер у том узрасту могу да се уплаше његовог изгледа.

број коментара 17 Пошаљи коментар
(среда, 30. сеп 2020, 18:42) - anonymous [нерегистровани]

strahovi

Niste vi videli dečji strah!

(среда, 30. сеп 2020, 17:29) - anonymous [нерегистровани]

ok

Pa kad meni ovo jezivo izgleda,kako bi tek deci izgledalo.

(среда, 30. сеп 2020, 17:26) - anonymous [нерегистровани]

Pa sad....

Nije ovo normalna , dobra planeta . Može da se vidi po africi ,šta sve rade sa telom . Dugački vrat kod žena ili buše se delovi lica. Znači i ranije je bilo ludorije. A tetovaže su danas naročito kod žena moderne. Ranije se moglo reći , pazi ovaj bio sigurno u zatvoru. A danas ove ženske koje rade na kasama u nemačkoj, sve su sa tetovažama ,kao da su svi po zatvorima bili.
Menja se vreme ali neide na bolje .
Srećan sam da sam živeo i u 20 - tom veku .

(среда, 30. сеп 2020, 15:03) - anonymous [нерегистровани]

Šta tu nije jasno?

Što ti je politička korektnost... Ovo me podseća na Andersenovu priču o carevom novom odelu. Izgleda da danas samo deca mogu (ili smeju) da prepoznaju kada neko ili nešto nije normalno. Tipu je očigledno namera da izaziva reakciju okoline. Besmisleno je raspravljati da li neko ko izgleda kao demon sme da vaspitava decu. Ma nazovite vi to kako kod hoćete, ali kad nešto nije normalno, ono jednostavno nije normalno. Eto, a ostali neka sada nastave da polemišu o ovoj nepostojećoj dilemi.

(среда, 30. сеп 2020, 14:27) - anonymous [нерегистровани]

Ако је решио

да буде такав,нека му.Уосталом живимо у демокрацком добу.
Да ли је за васпитаваје,усмеравање деце? Не,није.

(среда, 30. сеп 2020, 14:22) - anonymous [нерегистровани]

@Majstor

Бог је човеку дао слободу, то што су људи глупи то није његова ствар. Овај тип изгледа застрашујуће. Требало би му забранити да излази из куће, да не плаши поштен свет. Рад од куће обавезан. Ово је ипак двадесетпрви век када је свакоме дозвољено да испољава своје болести. Да зло буде веће други су у обавези да га поштују због тога.

(среда, 30. сеп 2020, 13:59) - anonymous [нерегистровани]

Mogucnost

I sedmi dan Bog stvori iglu za tetoviranje i ode majstoru.

(среда, 30. сеп 2020, 13:31) - глас разума [нерегистровани]

Ништа чудно

За сваки посао којим неко жели да се бави постоје одређени кодекси, то је просто тако. Не сумњам да је он можда добар човек и изузетан васпитач, али не можете радити са малом децом а изгледати као да сте испали из неког хорор-филма, то просто једно са другим не иде, јер се деца не осећају нимало пријатно у његовој близини и могу развити страхове, фобије и све остале негативне последице због тога. Знате то вам је мало као да сте негде дегустатор алкохолних пића, а онда редовно са посла желите сами да се колима одвезете до куће. То не иде!

(среда, 30. сеп 2020, 13:17) - Bora [нерегистровани]

Kovin

Ne

(среда, 30. сеп 2020, 13:00) - anonymous [нерегистровани]

Kako negativni komentari

poradite malo na svom zivotu, da bi ste videli svetlost dana, u toj mrznji "da komsiji ... krava", gledate i komentarisete tudje zivote dok vas propada polako. Svako ima pravo da radi sta hoce svom telu. poz