Нећак Пабла Ескобара открио ујаково тајно скровиште и 18 милиона долара у њему

Николас Ескобар, нећак једног од највећих трговаца дрогом у историји, открио је неколико скровишта у којима је његов ујак крио новац и друге драгоцености. Према његовим речима, 18 милиона долара које је открио у једном од тајних скровишта су неупотребљиви.

У истрази коју је спровела медијска мрежа Red Mas Noticias, Николас, који се посветио проналажењу ујакових скровишта у којима је познати мафијаш крио новац, открио је нови „штек“ у којем се налазило 18 милиона долара, оловка, грумен злата, комуникациони уређаји, камера и писаћа машина.

Николас каже да је скровиште пронашао у апартману у насељу Лас Палмас у Медељину, у којем је живео пет година.

„Одувек сам то говорио са великим поносом: Ја сам најстарији нећак Пабла Ескобара, који га је пратио много пута. Киднаповали су ме 17. маја 1993. године и мучили седам сати како би сазнали где је Пабло“, рекао је Николас.

Старе новчанице су пронађене у веома лошем стању и неупотребљиве су.

Пабло Ескобар био је један од највећих трговаца дрогом у историји. Његова нарко империја којом је управљао из Медељина на свом врхунцу зарађивала је милијарде долара годишње од кријумчарења кокаина.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво