Нећак Пабла Ескобара открио ујаково тајно скровиште и 18 милиона долара у њему

Николас Ескобар, нећак једног од највећих трговаца дрогом у историји, открио је неколико скровишта у којима је његов ујак крио новац и друге драгоцености. Према његовим речима, 18 милиона долара које је открио у једном од тајних скровишта су неупотребљиви.

У истрази коју је спровела медијска мрежа Red Mas Noticias, Николас, који се посветио проналажењу ујакових скровишта у којима је познати мафијаш крио новац, открио је нови „штек“ у којем се налазило 18 милиона долара, оловка, грумен злата, комуникациони уређаји, камера и писаћа машина.

Николас каже да је скровиште пронашао у апартману у насељу Лас Палмас у Медељину, у којем је живео пет година.

„Одувек сам то говорио са великим поносом: Ја сам најстарији нећак Пабла Ескобара, који га је пратио много пута. Киднаповали су ме 17. маја 1993. године и мучили седам сати како би сазнали где је Пабло“, рекао је Николас.

Старе новчанице су пронађене у веома лошем стању и неупотребљиве су.

Пабло Ескобар био је један од највећих трговаца дрогом у историји. Његова нарко империја којом је управљао из Медељина на свом врхунцу зарађивала је милијарде долара годишње од кријумчарења кокаина.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(петак, 25. сеп 2020, 08:04) - Dima [нерегистровани]

Ujak

Kako ujak a isto prezime

(четвртак, 24. сеп 2020, 22:43) - maxx/anonymous [нерегистровани]

toliko para

18 miliona dolara ne moze biti od sitnih prodaja. Toliki milioni moraju doci iz neke vece banke. A pogotvu milijarde. Drzave i njihovi bankarski sistemi uzimaju danak. Cim dobiju manje, pocinje potera da se vidi ko je gazda. Sjetite se Paname i Norijege! Prvo zajedno, pa onda s njim u bajbuk!

(четвртак, 24. сеп 2020, 21:16) - Рада [нерегистровани]

Није Ескобар

никог тукао ни присиљавао да шмрче. Сви проблеми око дроге би били решени кад би развијене државе смањиле потражњу за том робом, одмах би пала производња и цена итд а наследници Ескобаровог посла би банкротирали.

(четвртак, 24. сеп 2020, 21:11) - anonymous [нерегистровани]

Paz da nije

Da mu nisu ostrulili tih 18miliona ne bi ni zvao medije.

(четвртак, 24. сеп 2020, 13:41) - anonymous [нерегистровани]

Ta bagra

...koja se kliče hrišćanstvom je veliki problem za svet!
Nećaka treba držati na oku!!!!!8