Мислили да су провалници а на трему куће ипак је у току била свађа - медведа

Мирну ноћ у једној породичној кући у Калифорнији пореметили су застрашујући звуци. Породица Росас мислила је да је у питању провала, али - преварили су се.

Провером снимака са сигурносних камера, укућани су видели два медведа на простирци на трему куће. 

„Чуо сам буку испред наших врата и испрва сам био забринут да можда провалници покушавају да уђу у наш дом", рекао је Педро Росас за портал Метро УК.

„Када смо проверили наше сигурносне камере да видимо одакле допиру звукови, био сам запањен кад сам видео како се два медведа туку управо на нашем отирачу", испричао је домаћин.

После неког времена, појављује се и њихова мама, пошто су у питању младунци, пење се степеницама трема, пролази тачно између њих, а затим одлази, преноси Bored Panda.

„Медведи се често приближавају нашој кући пошто живимо врло близу планина, али их никада нисмо видели тако близу наших улазних врата", додао је Педро.

„Младунци су били високи мало мање од метар, али мама им је заиста један огроман медвед!" рекао је на крају усхићени Педро.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво