Мислили да су провалници а на трему куће ипак је у току била свађа - медведа

Мирну ноћ у једној породичној кући у Калифорнији пореметили су застрашујући звуци. Породица Росас мислила је да је у питању провала, али - преварили су се.

Провером снимака са сигурносних камера, укућани су видели два медведа на простирци на трему куће. 

„Чуо сам буку испред наших врата и испрва сам био забринут да можда провалници покушавају да уђу у наш дом", рекао је Педро Росас за портал Метро УК.

„Када смо проверили наше сигурносне камере да видимо одакле допиру звукови, био сам запањен кад сам видео како се два медведа туку управо на нашем отирачу", испричао је домаћин.

После неког времена, појављује се и њихова мама, пошто су у питању младунци, пење се степеницама трема, пролази тачно између њих, а затим одлази, преноси Bored Panda.

„Медведи се често приближавају нашој кући пошто живимо врло близу планина, али их никада нисмо видели тако близу наших улазних врата", додао је Педро.

„Младунци су били високи мало мање од метар, али мама им је заиста један огроман медвед!" рекао је на крају усхићени Педро.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(недеља, 20. сеп 2020, 19:47) - anonymous [нерегистровани]

Hogar Strašni

Ivane koliko puta ćemo slušati tu priču? Svaki put kad se spomenu medvjedi?

(недеља, 20. сеп 2020, 18:22) - Gastarbajtovanje [нерегистровани]

Nemačke novine:

Dok je u šumi na istoku Rusije,84.godišnja žena skupljala bobice,pred nju je izašao medved!Žena je nadala dreku i - zapalila novine!Medved je pobegao!-(Е,сад,ако је била Правда,зна се слика насловне стране,кажем ја!)

(недеља, 20. сеп 2020, 12:21) - Ivan Zgrozeni [нерегистровани]

Pre

mesec ipo dana sam kampovao na Tari. U sred noci me je probudila lomljava grana. Pomislih da pada drvo pa istrcah sa lampom u ruci i uperim u pravcu odakle se cula lomljava. Videh dva oka kako svetle. Viknuh: "Sta radisu tu"? On cuti i gleda. Zatim se okrenu u ode. Ujutro mi je rendzer rekao da je to bio medved. Da se nije okrenuo nego krenuo ka meni potukli bismo se. U Kururu biste videli naslov: "Starac pretukao medveda u Nacionalnom parku Tara". Toliko sam bio ljut.

(недеља, 20. сеп 2020, 08:35) - anonymous [нерегистровани]

Nebuloze

3 metra visoki a jedva do brave dosegnu? Kakve nebuloze...