Читај ми!

Потера за вуком по Подгорици завршена – љубимац поново с власником

Несвакидашња потера одиграла се у петак увече у подгоричком насељу Толоши. Неколкико сати након што је љубимац – вук побегао из дворишта, шинтерска служба вратила га је власнику.

Правог вука који је побегао из дворишта Аца Нововића, где годинама живи чопор од око двадесетак ових животиња, ухватила је шинтерска служба и вратила у кавез, јавиле су подгоричке Вијести.

Вук је, како се претпоставља, из дворишта Нововића побегао око 17 часова, а потом су га мештани у неколико наврата видели и покушавали да га зауставе у Далматинској улици, као и у улицама Ратка Ђуровића и Бошка Бухе.

Нововић годинама држи више од 20 вукова у заточеништву, у насељу Толоши, а до сада му нико није забранио необичан хоби упркос томе што нема дозволу за држање, пишу Вијести.

Пре неколико година, Нововић је најављивао да ће изградити нешто налик зоо-врту и да ће вукове преместити, али се то није догодило.

Због тога што држи вукове у насељеном месту и у близини њихових кућа, више пута су негодовале и комшије, додају Вијести.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво