Докторка је рекла „да“ на 3.650 метара због коронавируса, али је вирус прешао на Твитер

Психотерапеут Монифа Сивел из САД одлучила је да се са својим изабраником венча на врху планине и то на 3. 650 метара надморске висине. Гостију није било, а пар слика направио је фотограф. Венчали су се у Колораду, јер у тој америчкој савезној држави нису потребни матичар и сведоци.

Монифа је слике са свог венчања поделила на Твитеру, уз коментар.
„Немојте нам замерити јер смо се венчали за време пандемије коронавируса. На венчању смо били само ми, на висини од 3.650 метара. Кренули смо око четири ујутру, било је минус један, али смо на врху рекли ‘да' ", написала је Монифа поред фотографије.

Испод венчанице млада је носила термо хеланке, а уместо елегантних ципела, дебеле чарапе и гојзерице. Преко венчанице носила је бунду од крзна.

„Мислим да ми није било хладно јер сам осећала адреналин, јер сам се удала на необичној локацији", написала је Монифа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара