Кад слупате Путинову лимузину у зид

Руски произвођач луксузних аутомобила „Аурус“, најпознатији по производњи лимузина за председника Владимира Путина објавио је снимак безбедносног теста у којем седан удара у препреку.

Снимак, који је је објавила ТВ Звезда, показује тестирање „аурус сената“. Луксузна лимузина, чија је почетна цена 254.000 долара, удара у зид у једном од хангара компаније.

Возило дужине 5,6 метара, опремљено хибридним погоном који постиже 100 километара на час за шест секунди, удара у препреку при брзини од 64 километра на сат.

Иако је предњи део аутомобила потпуно згужван приликом удара, две лутке на предњим седиштима изашле су из судара потпуно нетакнуте.

„Аурус сенат“ је такође почетком године тестиран почетком ове године, када су инжењери хтели да виде како ће се показати у екстремној хладноћи Сибира. Аутомобил се показао прилично издржљивим и по температурама од минус 50 степени Целзијуса.

Лускузни аутомобили линије „аурус“ првобитно су били намењени само највишим руским званичницима, а деби су имали током инаугурације Владимира Путина 2017. године. Од тада, произвођач аутомобила одлучио је да направи ширу палету возила.

Серијска продукција треба да почне 2021. године, али ће неколико возила већ сићи са производних линија у новембру ове године.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво