Планинарење стрмим степеницама до најлепше плаже на Балију

Легенда каже да су Бали насељавали вештаци и зли демони. Да би одржали равнотежу добра и зла, Богови су људима који су населили Бали подарили топло срце и рајско место за живот.

Плаже, корални гребени, тиркизне боје воде, то је Бали индонежанско острво које посећују туристи из целог света. Вулкански врхови доминирају над пиринчаним пољима, на којима локално становништво гаји традиционално познату храну.

Плаже на Балију сматрају најлепшим, а једна од познатијих је и плажа Нуса Пенида. Препознатљива је по ситном белом песку који делује нестварно. До плаже се стиже импровизованим степеницама, за које је потребно планинарско искуство, јер су јако стрме.

Нуса Пенида се сматра уточиштем птица за угрожене балијске и индонезијске врсте птица, укључујући скоро изумрле Бали старлинге и Јава врапца.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи