Бивша ескорт дама открива два знака која вам могу указати да партнер није веран

Како да знате да ли вас партнер вара? Бивша ескорт дама из Велике Британије, 46-годишња Аманда Гоф, открила је који су, по њеном искуству, знаци за узбуну.

Аманда је у поткасту Not Here To Make Friends открила да је један од трагова који обично пролази непримећен, кад партнер дође кући са мокром косом.

„Ако вам партнер долази кући с мокром косом, то значи да се туширао негде другде“, напомиње Аманда.

Уколи сте мислили да током карантина није било неверстава, искусна Аманда, тврди да сте у заблуди.

„Мушкарци ће увек пронаћи начин. Није важно колико су затрпани послом, колико времена проводе у канцеларији, они ће пронаћи начин. Урадиће то било како, макар у 10 минута на путу од посла до куће“, додаје Аманда.

Још један алармантан знак, по њеном искуству, је да када партнер почне јако да напада неверство и осуђује људе који су некада преварили партнера, сигуран је знак да и сами варају.

Иначе, Аманда, која се бавила новинарством, као ескорт дама је радила под именом Саманта Икс.

„Одувек сам уживала у сексу и волела да будем у друштву мушкараца па сам помислила – зашто не бих била плаћена за то? Ту сам одлуку донела у тридесетима, увек ме то фасцинирало“, признаје Аманда Гоф.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 01. јун 2020, 09:31) - anonymous [нерегистровани]

Komentar

Ne zna ova zena prave znake prevare.Krece se od izbegavanja seksa do ignorisanja,cestih tzv poslovnih sastanaka i drugih izmisljenih obaveza van stana ili kuce.A ljubomorni ispadi mogu biti znak ali i ne moraju, to je relativna stvar.A to tek sa kosom nema veze,ne znam ko danas nema fen,mogla je padati kisa,neki se toliko znoje oko vrata da im je potpuno mokra kosa.Zene ipak imaju bolju intuiciju kad su prevarene,nego muskarci.