Немаш маску, имаш гаће – парола снађи се

Украјинка која није имала одговарајућу заштитну опрему а хтела је да обави неке послове у пошти, проблем је решила на прилично бизаран начин.

Снимак сигурносне камере у пословници кијевске „Нове поште“, појавио се на друштвеним мрежама у понедељак увече. На снимку се види жена без заштитне маске за лице, чије ношење је обавезно у Украјини посебно у затвореном простору, како се расправља са службеницом за пултом.

Очигледно изнервирана, клијенткиња насред поште, пред збуњеним службеницима и осталим клијентима, одлучује да скине панталоне, затим гаћице и ставља их на лице. После тога је мирно обукла панталоне као да се ништа није догодило.

Ова необична маска очигледно је била задовољавајућа по критеријумима запослених, који су наставили са радом и обавили трансакцију са поменутом женом.

„Нова пошта“ је локалним медијима потврдила овај необичан догађај, али и показала велико разумевање за клијенткињу истичући да ни на који начин не осуђује њено понашање и да неће случај пријавити полицији.

Занимљиво је и то што је жени била понуђена бесплатна маска када је ушла у пословницу поште коју је она одбила да користи.

Једина особа која ће сносити последице због овог догађаја је радник поште који је објавио ове снимке са сигурносне камере, јер компанија сматра да је тако прекршио безбедносне процедуре и прети му отказ.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво