Немаш маску, имаш гаће – парола снађи се

Украјинка која није имала одговарајућу заштитну опрему а хтела је да обави неке послове у пошти, проблем је решила на прилично бизаран начин.

Снимак сигурносне камере у пословници кијевске „Нове поште“, појавио се на друштвеним мрежама у понедељак увече. На снимку се види жена без заштитне маске за лице, чије ношење је обавезно у Украјини посебно у затвореном простору, како се расправља са службеницом за пултом.

Очигледно изнервирана, клијенткиња насред поште, пред збуњеним службеницима и осталим клијентима, одлучује да скине панталоне, затим гаћице и ставља их на лице. После тога је мирно обукла панталоне као да се ништа није догодило.

Ова необична маска очигледно је била задовољавајућа по критеријумима запослених, који су наставили са радом и обавили трансакцију са поменутом женом.

„Нова пошта“ је локалним медијима потврдила овај необичан догађај, али и показала велико разумевање за клијенткињу истичући да ни на који начин не осуђује њено понашање и да неће случај пријавити полицији.

Занимљиво је и то што је жени била понуђена бесплатна маска када је ушла у пословницу поште коју је она одбила да користи.

Једина особа која ће сносити последице због овог догађаја је радник поште који је објавио ове снимке са сигурносне камере, јер компанија сматра да је тако прекршио безбедносне процедуре и прети му отказ.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(четвртак, 28. мај 2020, 16:23) - anonymous [нерегистровани]

Maske

Ova zena je pametna.
Lepo je jedan poznati naucnik opisao da staviti masku i ocekivati da ce ona da vas zastite virusa je isto kao kada bi stavili zicanu ogradu sa velikim proredom i ocekivali da vas ona zastiti od komaraca.

Samo sto nema puno onih u vlasti i medijima koji ce ovo da prihvate kao istinu,na zalost

(четвртак, 28. мај 2020, 00:04) - anonymous [нерегистровани]

Slična ideju

mao sam i ja, al nisam imao gaće na sebi, no samo šorc.

(среда, 27. мај 2020, 22:39) - anonymous [нерегистровани]

Коначно сам дознао ...

...зашто жене носе гаће!!!

(среда, 27. мај 2020, 20:12) - anonymous [нерегистровани]

Svet je poludeo

Svet je poludeo, ali ne i ova zena. Ako se svi prave ludi, ili su stvarno tako glupi i nemaju ni gram mozga, onda zasto ne bi ni drugi mogli da se ludiraju. Dala mi je dobru ideju, jer se uvek mislim da nema garancije ni da je ta maska koja mi se nudi ispravna. Sigurnija sam u cistocu svojih gaca.

(среда, 27. мај 2020, 15:05) - anonymous [нерегистровани]

to bi bila i ja!

ova cirkusijada je komicna. svi znamo da jedine maske koje delimicno pomazu su n95, informisite se ljudi.