На породичном излету пронашли вреће са милион долара

Породица из Вирџиније спаковала се и отишла ван града на излет, први пут од када су укинуте мере забране кретања због пандемије коронавируса. Док су возили друмом, наишли су на две вреће у којима се налазило скоро милион долара.

Аутомобил који је ишао испред породице Шанц обишао је на друму врећу и наставио, али они нису успели. Након што су прешли преко вреће, зауставили су аутомобил и, мислећи да је ђубре или неки други отпад, покупили је не желећи да је оставе ту.

У близини су видели сличну врећу, па су и њу покупили и убацили у свој пик-ап.

Када су увече стигли кући, кренули су да их баце, али су на додир помислили да је унутра пошта. Проверили су и открили да је реч о новцу.

Много новца.

Шанцови су позвали локалног шерифа, који је утврдио да се у врећама налази скоро милион долара.

У врећама је било по неколико мањих, са информацијама где би новац требало да буде чуван.

„Унутар врећа налазиле су се пластичне торбе које су биле адресиране са натписом 'сеф за кеш'“, рекла је Емили Шанц за телевизију WTVR.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(петак, 22. мај 2020, 17:24) - anonymous [нерегистровани]

nbg

a jesteeeeeeeee....

(петак, 22. мај 2020, 16:09) - anonymous [нерегистровани]

Poštenje

Ovo je primer lažnog poštenja. Nađeš novac na sred puta, koji je neko tu bacio i vratiš ga, kome? Šerifu? Umesto da ga zadrži i popraviš svoj život. Od kratke popularnosti i tapšanja po ramenu, neće dobiti ništa.

(петак, 22. мај 2020, 13:09) - Branko [нерегистровани]

Čestitke

Čestitke nalazačima. Mirna savest i nagrada pa je win-win situacija. Ako se još malo našalim. Slediće madijska popularnost pa intervjui, pa snimanje reklama, možda i filma...