Индијски пар назвао близанце Корона и Ковид

Упркос томе што већини људи речи „корона“ и „ковид“ не изазивају добро расположење, индијски пар који је недавно добио близанце их је назвао Корона и Ковид.

Док индијске власти уводе забрану кретања широм те земље са циљем спречавања ширења коронавируса, пар из града Рајпур је у глобалног пандемији пронашао чудан извор инспирације.

Одлучили су да сину и ћерки близанцима дају имена Ковид и Корона.

Двадесетседмогодишња мајка потврдила је индијској агенцији ПТИ да ће се новорончад тако звати.

„Када је болничко особље такође почело да их зове Корона и Ковид, коначно смо одлучили да им дамо имена по пандемији“, рекла је мајка.

Индија, са популацијом од преко 1,4 милијарде људи, до сада је забележила 2.567 заражених случајева и 72 смрти од Ковида-19.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво