Емпајер стејт билдинг у црвено-белој боји „под ротацијом“ у част медицинских радника

Врх Емпајер стејт билдинга, једног од најпознатијих обележја Њујорка, синоћ је у част медицинских радника блештао црвено-белим бојама уз ротациону сирену која је требало да симболизује хитну помоћ.

Облакодер у центру Велике јабуке дебитовао је са симболичним светлосним шоуом синоћ у девет увече, а то ће понављати сваке вечери док траје пандемија.

„Почевши од вечерас па док буде трајала борба са Ковидом-19, наша бела светла биће замењена са бело-црвеном сиреном у част и подршку херојским медицинским радницима на фронту“, пише на званичном налогу зграде на Твитеру.

За неке, међутим, осим солидарности сирена је изазвала и анксиозност када је по први пут засијала „под ротацијом“ окружена облацима.

„Емпајер стејт билдинг нас подсећа да је град усред ванредног стања“, написала је Рита Кинг, која је такође поставила снимак на Твитеру.

Она је рекла да потпуно подржава тако нешто, али да саветује да сирена буде замењена ефектом пулсирајућег срца које би, према њеном мишљењу, имало умирујући ефекат на грађане.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи