Како "Луј Витон" може да помогне у борби са коронавирусом

Власник компаније „Луј Витон“, LVMH, објавио је да ће искористити своје линије за производњу парфема како би се почело са израдом средстава за прање и дезинфекцију руку, ради помоћи у заштити од коронавируса.

Произвођач луксузне робе најавио је да жели да помогне у решавању несташице антивирусних производа широм Француске. 

„Ови гелови ће се бесплатно достављати здравственим властима", наводи се у саопштењу компаније.

„LVMH ће користити производне линије својих парфемских и козметичких брендова за производњу великих количина хидроалкохолних гелова", наведено је у изјави управе компаније, која је позната по производњи луксузних козметичких производа, парфема и шминке, преноси bbc.com.

Француски луксузни конгломерат такође поседује познате брендове, као што су произвођач шампањца „Moet & Chandon", произвођач сатова „Tag Heuer" и „Bulgari".

„LVMH ће наставити да поштује ову обавезу онолико дуго колико је потребно, и достављати производе француским здравственим властима", саопштено је из компаније.

Владе широм света позвале су произвођаче да у својим погонима помогну у изради дефицитарних производа током епидемије вируса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи