Коко је зец који лети првом класом због „емоционалне подршке“

Ако се спремате да путујете и летите луксузном пословном класом, припремите се да будете љубоморни на зечицу по имену Коко.

Зечица Коко зна како да живи на високој нози. Носи модерну одећу, позира, и већ је звезда авио-компаније „Јунајтид ерлајнс“, пошто су објављене њене фотографије са лета из Сан Франциска за Јапан. 

Осмогодишња Коко недавно је фотографисана у пратњи своје власнице Такакo Огаве док је летела авионом, удобно смештена у пространо седиште док грицка кроасане и орахе.

Најпре је планирано да Коко буде у специјалној торби током лета, уз карту по цени од око 100 долара, али када је посада утврдила да седиште поред власнице зечице није заузето, Коко је ослобођена и заузела је луксузно место у авиону.

Одмах је посатала љубимица особља које јој је нудило храну а Коко је, како власница Такака каже, била уљудна, али и радознала и деловала је задовољно и срећно што је у центру пажње.

Такако је рекла да је током лета била забринута „у вези са ситуацијом око вршења нужде“ и да је због тога понела пуно марамица и чаршафа, али да је на крају ипак све протекло како треба.

Објаснила је да је пре лета била забринута како ће Коко издржати веома дуг лет у делу авиона намењеном транспорту за животиње који је стресно окружење.

„У делу авиона за животиње пси стално лају, и то је у ствари једно место пуно уплашених животиња“, рекла је Такакo.

Зато је и ушла у процедуру за тражење дозволе да љубимац лети са њом, и да се Коко дефинише као животиња са посебним емоционалним потребама.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(уторак, 21. јан 2020, 06:38) - anonymous [нерегистровани]

Volim ga

Baš je lep

(понедељак, 20. јан 2020, 17:18) - anonymous [нерегистровани]

Коко је баш симпатична!

Али је "тета" Такако још симпатичнијаааааа ... ; )

(понедељак, 20. јан 2020, 09:27) - anonymous [нерегистровани]

Ko ima pare

Ima i jare