„Пошта“ позвала децу да пишу Деда Мразу

„Пошта Србије“ позвала је данас све девојчице и дечаке да се пишу Деда Мразу и да радове пошаљу на наградни конкурс „Пиши Деда Мразу“.

Појединачне или групне радове, по слободном избору – цртеже, стихове, приче, поруке, честитке, жеље и слично – треба спаковати у писмо и послати их до 3. децембра на поштански преградак 900, 11000 Београд 6, новогодишњи конкурс „Пиши Деда Мразу“ који се ове године организује 14. пут.

„Пошта“ је саопштила да тиме жели да уведе децу у свет од­ра­ста­ња кроз писмо, култу­ру пи­са­ња и пи­сме­ност, уз по­ру­ку да не­гу­ју пра­ве вредно­сти и да свој маштови­ти ства­ра­лач­ки по­тен­ци­јал не за­не­ма­ре ни ка­да пре­ђу у свет одраслих.

За појединачне радове је обавезно назначити име и презиме аутора, годиште, адресу и контакт телефон, док је за групне радове неопходно навести назив установе, број деце која су учествовала у креирању рада и контакт телефон учитеља или васпитача.

Најуспешнија остварења у појединачној и групној конкуренцији биће награђена поклонима. Право учешћа на конкурсу имају деца до 10 година.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(субота, 03. дец 2016, 21:18) - SNEZANA JANKOVIC [нерегистровани]

Super

Super ideja, trebalo bi da ima vise ovakvih akcija za nase malisane. Sve pohvale za organizatore.

(петак, 04. нов 2016, 20:16) - anonymous [нерегистровани]

Bre

Pametni su oni u posti znaju da se treba kupiti koverta ili razglednica plus markica.

(петак, 04. нов 2016, 19:45) - anonymous [нерегистровани]

Deda Mraz ne postoji

ALOOOO, Deda Mraz ne postoji kao sto ne postoji ni Noc vestica, dan zaljubljenih... mi smo pravoslavna zemlja i za nas postoji,Sveti NIkola, Sveti Luka, Sveti Trifun.... Dosta je zapadne propagande...

(петак, 04. нов 2016, 11:38) - Aleksandra [нерегистровани]

like :)

Apsolutno podrzavam. Lepo je uopste pisati pisma. Nasa deca treba to da znaju. Osim toga, jednostavno je zabavno uposliti roditelje da se bave decom, pa makar na 1 dan.