Председник Замбије протерао мајмуне

Сви мајмуни који су живели у резиденцији замбијског председника, пребачени су у парк изван Лусаке. Разлог - један од њих помокрио се на главу председника Рупије Банде током конференције за новинаре.

Председник Замбије Рупија Банда наредио је пресељење свих мајмуна из своје резиденције у парк, након што му се једна од животиња помокрила на главу за време конференције за новинаре.

Више од 200 мајмуна живи у врту председничке резиденције, а Банда је тражио да буду пребачени у парк изван престонице Лусаке, рекао је данас директор замбијских ботаничких башти Бил Томас.

"Председник је недавно тражио од ботаничких башти да сместе мајмуне у парк изван Лусаке и до сада је ухваћена и пребачена 61 животиња", навео је Томас.

Пре два месеца, један од мајмуна се помокрио на главу председника у тренутку док је шеф државе пред новинарима критиковао лидера опозиције Мајкла Сату.

"Ох, уринирао је по мени. Поклонићу га Сати како би могао да га поједе за доручак", рекао је тада Банда.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи