Секс под маскама је најсигурнији

Министарство здравља у Њујорку навело је да се коронавирус не може лако проширити путем секуалног односа. Такође су подстакли људе да буду креативнији када је у питању сигуран секс.

У свету су још увек присутне мере опреза због пандемије коронавируса, апелује се на становништво да остану код куће и смање контакт са другима. По најновијим истраживањима, контакт међу људима је интензивиран због честе потребе за сексом.

Пренос коронавируса током секса није довољно истражен. Научници су пронашли коронавирус у измету и мушком семену, и после опоравка појединих мушкараца од прележане болести, наводи Си-Ен - Ен.

Све ово упућује на могућност преношења вируса путем сексуалног контакта.
Идеја да секс може да буде „опасан", могла би да има психолошке ефекте у време када су људи превише осетљиви, наводи се у студији.

Пошто се коронавирус може ширити дисањем, Министарство здравља сугерише да би људи требало да носе маске током сексуалног односа.

"Будите креативни када је реч о положајима и физичким баријерама, а људи могу и мастурбирати заједно на препорученој дистанци", сугестија је научника.

 

 

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво