Распевани Путин

После мало убеђивања, руски премијер је изашао на сцену на добротворној забави у Санкт Петербургу и прво свирао клавир, а затим и отпевао песму ”Bluberry Hill”. Путинова интерпретација одушевила је публику, у којој су били и славни глумци попут Шерон Стоун, Кевина Костнера, Курта Расела, Жерара Депардјеа и Монике Белучи.

Владимир Путин навикао је на разне изазове током јавних наступа, али овог пута није био у питању још један политички говор нити гостовање у телевизијском програму.

Премијер Русије је у петак увече у Санкт Петербургу на добротворној забави за прикупљање новца за борбу против рака код деце показао своје гласовне могућности пред публиком у којој је био велики број филмских звезда, а међу њима и Кевин Костнер, Жерар Депардје, Мики Рурк, Шерон Стоун, Венсан Касел, Моника Белучи, Курт Расел и Голди Хон.

Када је водитељка програма пришла Путину и замолила га да запева окупљенима, прво је мислио да је у питању шала.

Ипак, водитељка је била чврсто решена и подсетила га је на догађај од прошлог лета, када је премијер отпевао патриотску песму депортованим руским агентима из САД.

После додатног убеђивања, руски званичник није имао куд и напокон се попео на сцену.

„Као и већина људи, ја волим да певам и свирам, иако баш и не умем, тако да ћете морати да истрпите", упозорио је Путин у шали.

Затим је сео за клавир и одсвирао почетак песме Blueberry Hill.

Чланови џез групе Мејсија Паркера, ангажоване да музиком оплемени догађај, одмах су препознали нумеру и прикључили се.

Премијер је затим стао испред микрофона и започео своју симпатичну интерпретацију песме на енглеском језику, (додуше, са његовим нагласком звучало је више као да изговара Бљубери хил) и изазвао одушевљење славних гостију, који су му подршку пружили и тако што су тапшали у ритму песме.

Многи од присутних су све снимали камерама на мобилним телефонима, а на крају нумере, Путин је награђен аплаузом и стојећим овацијама.

Француски глумац Жерар Депардје затим је прочитао песму чувеног руског песника Сергеја Јесењина, док је нешто касније Шерон Стоун са певачем Полом Енком извела плесну тачку.

На крају свечаности, Путин је са Шерон Стоун под руком и осталим гостима изашао на сцену, где су сви заједно отпевали руску песму о космонаутима Трава поред дома, која се обично пушта у космодрому Бајконур пре лансирања ракета.

На крају, гламурозно друштво упутило се ка Музеју Русије у ексклузивну послепоноћну посету.

Број коментара 33

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије