Читај ми!

Принц Хари: Желим назад свог оца и брата

Војвода од Сасекса рекао је у новом интервјуу да „ствари нису морале да се одиграју на овакав начин“ и да „жели породицу, а не институцију“.

У новом интервјуу, који треба да буде емитован у недељу два дана пре изласка његових дугоочекиваних мемоара, принц Хари каже да жели да му се врате његов отац и брат.

„Желео бих да ми се врати отац. Желео бих да ми се врати брат“, истиче Хари у кратком трејлеру из интервјуа за Ај-Ти-Вијеву емисију News at Ten.

У остатку трејлера, војвода од Сасекса каже „ствари нису морале да се одиграју на овај начин“ и да „жели породицу, а не институцију“.

Такође додаје и да „они (палата) мисле да је боље да нас држе као негативце“ и да нису показали ни трунку воље да се помире.

Снимљен у Калифорнији где Хари и Меган живе са своје двоје деце, интервју ће, како се наводи у најави, открити многе детаље о животу у и изван краљевске породице.

Принц Хари дао је и интервју за Си-Би-Ес који ће бити емитован 8. јануара.

У снимку из интервјуа објављеном у понедељак ујутру, Хари каже да је „ћутање издаја“ због наводног неуспеха Бакингемске палате да одбрани њега и његову супругу Меган Маркл пре него што су се повукли са функције виших чланова краљевске породице.

Додаје да је покушао да разговоре са краљевском породицом задржи у приватности, али да би се борио против прича у таблоидима, био је приморан да своју забринутост износи у јавност.

„Сваки пут када сам покушао да то урадим приватно, било је брифинга и цурења и подметања прича против мене и моје супруге. Знате, породични мото је никад се не жалите, никада не објашњавајте, али то је само мото“, рекао је принц Хари.

Хари је објаснио и како долази до тих „брифинга и цурења“.

„Они ће разговарати са новинаром. И тај новинар ће буквално добити информације на кашичицу и написати причу. И на дну ће рећи да су контактирали Бакингемску палату за коментар. Али цела прича је коментарисање Бакингемске палате. Дакле, када нам се последњих шест година говори: 'Не можемо дати изјаву да вас заштитимо.' Али, то радите за друге чланове породице, постаје тачка када је ћутање издаја“, рекао је Хари.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара