Читај ми!

Георгина бесна: „Каква штета не уживати у мајсторијама најбољег играча света“

Георгини Родригез, вереници Кристијана Роналда, није било нимало лако што славни фудбалер није био у стартној постави Португалије на утакмици са Швајцарском.

„Каква штета не уживати у игри најбољег на свету свих 90 минута!“, рекла је Георгина, пошто је Кристијано Роналдо седео на клупи већи део утакмице осмине финала на Светском првенству у Катару.

Име Кристијана Роналда није се нашло на списку играча за меч са Швајцарском. Љута због тога, Георгина је на друштвеним мрежама, на свом Инстаграм профилу, изразила подршку свом веренику, наводећи да је штета што гледаоци широм света не могу да уживају у Роналдовим играма од почетка до краја меча.

Роналдо је ипак ушао на терен 17 минута пре краја утакмице, али није постигао ниједан гол. Португалија следећу утакмицу игра са Мароком 10. децембра 2022. године.

Георгина је истакла да се нада да ће „Бог и Фернандо наставити руку под руку“. Иако је на клупи, Роналдо је и даље у центру пажње и сваки његов потез се посебно прати. С друге стране, Георгина није прошла незапажено ни када је стигла на стадион.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се