Читај ми!

Кетрин Зита-Џонс убеђена да је рођена да буде женска верзија Џејмса Бонда

Холивудска звезда Кетрин Зита-Џонс је у интервјуу за британски Телеграф открила да је очајнички желела да игра женску верзију Џејмса Бонда. Ова жеља је толико јака да улогу агента 007 назива „неоствареном љубављу“.

Кетрин Зита-Џонс, иначе рођена Велшанка, у интервјуу за Телеграф, открива да би чак и после свих ових година, сигурно искористила прилику да се на великом платну појави као најпознатији шпијун.

„Имала сам квалитете да будем жена Бонд. Година сам била материјал за Бонда. Заправо, сањала сам да будем шпијунка када сам била клинка, ако не успем као глумица“, додала је позната глумица.

Чак и као одрасла и остварена глумица надала се да ће спојити оба ова професионална сна у један. Нажалост, Зита-Џонс никада није имала прилику да се уклопи у традиционално мушку улогу Бонда. Када је сазрела као глумица, још је било прерано да жена преузме ту улогу и да обожаваоци ове франшизе, критичари и љубитељи вратоломних акционих сцена то прихвате.

Тако је прилика пропуштена. Барем тако мисли глумица.

Такође, „Еон продакшнс“ (Eon Productions), студио који је одговоран за филмске приче о агенту 007, открио је да имају прилично строге захтеве у погледу будућег тумача Бонада, Џејмса Бонда. Ти стандарди, нажалост, поново не иду у прилог Зити-Џонс.

Мајкл Џеј Вилсон и продуценткиња Барбара Броколи открили су да ће године глумца који ће играти Бонда бити пресудне. Вилсон је нагласио: „Имајте у виду, Бонд је већ ветеран и има доста искуства, већ је прошао кроз бројне ратове, да тако кажемо.“

Пошто Кетрин Зита-Џонс данас има 53 године, изгледа да је пропустила брод, али пошто је тренутно прилично заузета, то јој није нарочито битно.

Нетфликс је управо издао серију Тима Бартона, Породица Адамс, у којој глуми легендарну и шик мајку, Мортишу Адамс.

Али, иако има пуне руке посла, глумица је спремна, уколико позив да игра Бонда стигне, да га оберучке прихвати.

„Ох, то би било апсолутно да“, у шали је напоменула. „То се не доводи у питање.“  

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 28. нов 2022, 22:37) - anonymous [нерегистровани]

Kata

Katarina Ze ta Dzons trenutno vodi bitku sa Monikom Beluci, ko je najlepsa i najpozeljnija zena na svetu. Ja ne mogu da se odlucim, ali da je vidim u ulozi 007 sto da ne. Zar nisu i pre postojale i proslavile se spijunke pre 007 Mata Hari npr.

(понедељак, 28. нов 2022, 21:34) - anonymous [нерегистровани]

007

Žena da bude Bond a muško postalo M? Nekako mi je obratno logičnije. Ipak, ne sumnjam da bi Zita to odradila - perfektno.