Читај ми!

Преминуо Џејсон Дејвид Френк, вођа моћних ренџера

Џејсон Дејвид Френк, познат по улози Томија Оливера у хит серији „Моћни ренџери“, преминуо је у 50. години у свом дому у Тексасу.

Вест о његовој смрти први је саопштио његов пријатељ Мајк Бронзоулис, а после потврдиле његове колеге из Моћних ренџера Волтер Џонс и Блејк Фостер. Амерички медији наводе да је у питању самоубиство.

Рођен 4. септембра 1973. године Френк је постао познат по улози Томија Оливера у оригиналној постави Моћних ренџера. Хит серија је била његов глумачки деби, а прво је глумио зеленог, да би потом постао вођа тима као бели ренџер.

Иако првобитно требало да се појави у 14 епизода, постао је толико популаран да је наставио са улогом Томија Оливера у свим даљим сезонама Моћних ренџера, као и каснијим спинофима и специјалима.

Осим Моћних ренџера, Френк је глумио у серији Sweet Valley High, као и епизодне улоге у још неколико серија.

Био је мајстор борилачких вештина. Иза себе је оставио четворо деце.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво