Читај ми!

Ибрахимовић се улогом у наставку Астерикса придружио пантеону фудбалера филмских звезда

Пошто је освојио скоро све што се може освојити у фудбалу, изгледа да је нападач Милана, Златан Ибрахимовић, одлучио да освоји свет филма, пошто се појављује у новом филму о авантурама Астерикса и Обеликса.

Ибрахимовић се појављује у новом наставку популарне франшизе: Астерикс и Обеликс: Средње краљевство. Златан игра римског гладијатора по имену Кајус Антивирус, а у глумачкој постави му се придружују „тешкаши“ попут што су Венсан Касел (који игра Јулија Цезара) и Марион Котијар (Клеопатра).

Нападач Милана је поносно открио вест на друштвеним мрежама објавивши тизер трејлер филма у коме се може видети како се снашао у ватреној акционој секвенци, обучен у костим гладијатора.

Филм режира Гијом Кане, који такође игра Астерикса, док улогу његовог љубазног сапутника Обеликса тумачи Жил Лелуш. Ово је први пут у историји франшизе да Обеликса не игра француски глумац Жерар Депардје.

Ибрахимовић није први фудбалер који се појавио у филму о Астериксу. Кренуо је стопама Зинедина Зидана, који је за своје специјално појављивање у филму Астерикс на Олимпијским играма из 2008. ставио дугу црну перику.

Овај филм – друга најскупља продукција ван енглеског говорног подручја снимљена до тада – такође садржи делове у којима су се појавиле спортске звезде Михаел Шумахер, Тони Паркер и Амели Моресмо.

Ту је и Ерик Кантона који се може похвалити више него богатом филмском биографијом, чак је имао и главну улогу у британском филму Тражим Ерика.

Бивша звезда Лидс јунајтеда, Манчестер јунајтеда и Француске глумио је и режирао бројне француске и европске уметничке филмове, а на екрану се појавио са великим именима попут Кејт Бланчет и сер Ричарда Атенбороа у филму Елизабет.

Неимар се 2016. године придружио Вин Дизелу у наставку филма Трипл икс: Повратак Ксандера Кејџа.

Бивши капитен фудбалске репрезентације Енглеске, Дејвид Бекам, имао је запажену и шаљиву улогу у Краљу Артуру: Легенда о мачу, са неколико реплика у сцени када титуларни херој извлачи мач из камена.

Објављен у октобру прошле године, Mi Chiamo Francesco Totti (Зовем се Франческо Тоти) проглашен је за најбољи документарни филм на филмском фестивалу у Италији.

Пре годину или две, бивша звезда Барселоне и Бразила, Роналдињо, добио је улогу Роналда – бразилског стручњака за борилачке вештине – у најновијем филму у филмској франшизи Жан Клода Ван Дама Кикбоксер.

Велики Пеле био је међу правим професионалцима – укључујући Бобија Мура и Осија Ардилеса – који су глумили заједно са Мајклом Кејном и Силвестером Сталонеом у филму Бег у победу из 1981. године, у којем тим савезничких ратних заробљеника покушава да победе Немце.

Карло Анћелоти је чак искористио нека познанства како би преко везе добио могућност да се кратко појави у филму Star Trek Beyond објављеном 2016.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво