Читај ми!

У Јордану још једна краљевска свадба на видику

Само месец дана након што је јорданска принцеза Иман објавила да се ускоро удаје, краљевска кућа у Аману саопштила је да се верио и њен старији брат, престолонаследник принц Хусеин. Његова изабраница је ћерка саудијског бизнисмена, Раџва Ал Саиф.

Краљевски двор Јордана објавио је веридбу престолонаследника принца Хусеина са држављанком Саудијске Арабије, Раџвом Ал Саиф, која је обављена у дому будуће младе у Ријаду, уз присуство чланова јорданске краљевске породице.

Веридба у Ријаду 

Краљица Ранија је на друштвеним мрежама написала:" Нисам мислила да је могуће имати толико радости у срцу! Честитам мом првенцу, принцу Хусеину, и његовој прелепој будућој невести, Раџви".

28-годишњи принц Хусеин је најстарије од четворо деце краља Абдулаха и краљице Раније. Има две сестре, Иман и Салму, и брата Хашема. Дипломирао је на Џорџтаун универзитету у Вашингтону.

Будући младенци 

Његова изабраница је истих година, а завршила је архитектуру на Сиракуза универзитету у Њујорку.

Раџвин отац, Калед Ал Саиф, је познато име у свету бизниса у Саудијској Арабији. На челу је Ал Саиф групације, приватне компаније са разгранатим бизнисом у области здравствене заштите, грађевинарства и безбедносних услуга.

Ријадски медији известили су да је и саудијски престолонаследник, Мохамед бин Салман, честитао телефоном јорданском краљу Абдулаху и принцу Хусеину.

Краљица Ранија са будућом снајом

Прошлог месеца се верила и Хусеинова млађа сестра Иман. Њен вереник је 28 - годишњи Џамил Александер Термиотис, њујоршки бизнисмен, рођен у Венецуели у породици грчког порекла.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво