Читај ми!

Легенда Челсија, Џон Тери одао почаст „најбољем власнику“, Роману Абрамовичу

Бивши дефанзивац Челсија и Енглеске, Џон Тери, огласио се на Инстаграму неколико сати пре клупског дебија на домаћем терену против огорченог ривала Тотенхем Хотспура да се захвали бившем власнику Роману Абрамовичу и директорки Марини Грановској.

Бивши Челсијев капитен у пензији поделио је неке од најзначајнијих тренутака фудбалског клуба које су провиели са Русом. У мају је Абрамович продао Челси за рекордних 5,4 милијарде долара конзорцијуму америчког бизнисмена Тода Болија.

Овим је окончан скоро двадесетогодишњи мандат на Стамфорд Бриџу, након што је Абрамович први пут понудио клуб на продају, непосредно пре него што му је влада Велике Британије замрзла имовину због наводних веза са председником Владимиром Путином.

Након што је власт предата Болију и његовој групи, Грановскаја је напустила своју функцију, као и још један блиски Абрамовичев сарадник у управи клуба, Брус Бак.

У својој објави, Тери, који је играо за Плаве од 1998. до 2017. и кога је када су освојили прву титулу у Премијер лиги 2004-2005 Жозе Мурињо поставио за капитена, захвалио се директорском трију, као и Јуџину Тененбауму и утицају који су имали у препороду клуба.

„Док улазимо у нову еру под новим власницима, желим да искористим ову прилику да кажем велико хвала Марини, Брусу и Јуџину за сав њихов фантастичан и напоран рад у нашем великом фудбалском клубу“, почео је Тери.

„Сви ви сте нам помогли да постанемо најбољи и освојимо све трофеје у светском фудбалу“, додао је.

„Ово не би било могуће без вашег великог рада и страсти током вашег боравка у Челсију“, нагласио је Тери, пре него што се директно обратио Абрамовичу.

„Романе. Шефе... речи никада неће бити довољне да ти изразим своју захвалност. Подршка коју сте ми пружили, како на терену тако и ван њега, остаће са мном заувек“, наглашава Тери.

„Створили сте мушки тим, женски тим и академију светске класе, омогућавајући нам свима да будемо најбољи и испунимо своје снове“.

„Ваше наслеђе и име ће се памтити заувек. Ви сте најбољи власник на свету. Хвала вам на свему“, завршио је Тери, набрајајући успомене „које ћемо сви чувати заувек“.

Тери је потом пожелео срећу Болију, новом власнику, као и играчима у њиховом првом мечу у сезони који је завршен нерешеним резултатом 2:2 захваљујући голу Харија Кејна у 96. минуту, а који је био обележен сукобима између некадашњег менаџера Челсија, Антонија Контеа и садашњег, Томаса Тухела.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво