Читај ми!

Док Џенифер Афлек ужива у браку, ни њеном бившем није лоше

Бивши супруг Џенифер Лопез, певач Марк Ентони, са којим америчка певачица и глумица има двоје деце, није се много потресао због вести да се његова некадашња љубав удала.

Марк је управо окончао успешну турнеју по Европи, на којој га је све време пратила вереница, прелепа манекенка и бивша мис Парагваја, Надија Фереира, са којом ускоро намерава да се венча.

Популарни 53-годишњи добитник три Гремија, Американац порториканског порекла, на друштвеним мрежама је са фановима поделио задовољство што је са великим успехом окончао европску турнеју дугу 38 дана, током које је био у Италији, Швајцарској, Великој Британији, Шпанији...

Док се у Лондону дружио са популарним фудбалером Дејвидом Бекамом, а специјални гост на сцени била му је Селма Хајек, током целе турнеје друштво му је правила вереница Надија Фереира, од које се не раздваја.

Прелепа егзотична Парагвајка продорних светлоплавих очију има 23 године, а прошле године је као мис Парагваја била прва пратиља на Избору за најлепшу девојку планете.

Медији су пренели да су се упознали када је, после једног његовог концерта, Надија пожелела аутограм.
Пар је заједно од фебруара ове године, а у мају су објавили веридбу.

Током Маркове турнеје, Надија је непрестано са пратиоцима на Инстаграму, којих има готово два милиона, делила утиске и фотографије из Европе, не кријући колико је одушевљена Старим континентом, али и својим вереником.  

 

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво